Вхiд на сайт
Авторизацiя

В Ужгороді водій маршрутки "зачепив" дитину у візку

В Ужгороді водій маршрутки "зачепив" дитину у візку
ДТП трапилася на вулиці Грушевського, на пішохідному переході біля магазину "Океан"

Зі слів матері дитини, Тетяни Пайди, її мама переходила дорогу на пішохідному переході з візочком, у якому була дитина.

Тетяна переконує, що маршрутка їхала швидко і гальмівний шлях був великий.

За іронією долі, мама Тетяни, щоб врятувати дитину, штовхнула візочок з дитиною вперед, а водій маршрутки, щоб уникнути зіткнення, саме вивернув кермо у той бік.

Маршрутка протягнула візочок з дитиною кілька метрів.

На щастя, у дитини лише кілька синців і все обійшлося.

Тетяна Пайда нарікає на те, що автобус був старий і погано гальмував, він рухався на великій швидкості, водію після інциденту віддали права, а на вміст алкоголю тестували аж через 4 години після дорожнього інциденту.

У свою чергу, у соцмережах є багато коментарів, які солідарні з Тетяною Пайдою, бо маршрутки часто дійсно перевищують швидкість, а технічний стан у багатьох автобусів незадовільний. Щоправда, є коментарі про те, що часто пішоходи занадто безпечні на переходах, вискакують на перехід перед самим транспортним засобом, не дивляться по сторонам та розмовляють по телефону.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: