Вхiд на сайт
Авторизацiя

Що пророчать зорі: гороскоп на сьогодні, 10 травня, для усіх знаків зодіаку

Що пророчать зорі: гороскоп на сьогодні, 10 травня, для усіх знаків зодіаку
Дізнавайтеся.ю що для вас підготували зорі на сьогодні, 10 травня.

Овен
Не поспішайте сьогодні відразу намагатися підкорити Еверест, як це робить хтось із ваших товаришів по службі. Значить, він до цього на даному етапі готовий краще, ніж ви. Якщо ви зараз теж кинете все і рвонете за ним, зовсім не факт, що потім ви не відкотитеся набагато далі теперішніх позицій.

Телець
На службі у вас складається досить сприятлива ситуація. Можете без побоювання з'являтися перед світлими очима начальства - у нього не буде приводів проявляти своє невдоволення. Більш того, опинившись у потрібному місці в потрібний час, ви заробите досить недаремні очки на свій рахунок.

Близнюки
Деньок не з легких. Із-за маленької помилки, допущеної в самому початку, все може стати догори дном. Навряд чи вас порадує, так що постарайтеся в першій половині дня звертати увагу на всяку дрібницю.

Рак
Сьогодні ви настільки впевнені в своїх силах, що стаєте занадто вразливі. Вважаючи, що ніщо не може збити вас з ніг, ви ставите під загрозу всю справу, над якою працювали не ви одні. Не будьте такі самовпевнені, і пам'ятайте, що береженого Бог береже.

Лев
Сьогодні будьте стійким олов'яним солдатиком у загальному хаосі, адже в цей день тільки вам вдасться залагодити обстановку, що загострилася, а жорсткість характеру вам дуже і дуже стане в нагоді, і особливо тоді, коли ви будете приводити все в порядок.

Діва
Сьогодні велика ймовірність корисних знайомств, які сприятливо вплинуть на ваш кар'єрний ріст або хоча б на бойовий настрій. Цілком можливо, що вже завтра ви будете настільки надихнуті, що будете готові вибігти по службовій драбині без чиєї б то не було допомоги.

Ваги
Не зневіряйтеся, якщо ваші плани виявилися нездійсненними, це не більше ніж привід почати будувати нові. Просто вра^-^те минулі помилки і цього разу зірки, можливо, будуть до вас кілька більш прихильні.

Скорпіон
Будьте готові до того, що вам навряд чи вдасться відпочити. Напевно ваш шеф згадає про ваше існування в самий невідповідний для вас момент і нагадає вам про необхідність зробити що-небудь життєво важливе для вашої з ним спільної справи. Будьте терплячі.

Стрілець
Не поспішайте сьогодні закінчувати всі ваші справи насущні і розповідати про це начальству. Воно, напевно, не оцінить ваших спроб скоріше з роботи піти або приступити до виконання своїх нетрудових обов'язків, тому придумає вам нове завдання, користі від якого не буде ніякого.

Козеріг
Не варто втрачати оптимізму, якщо все навколо постає в темних фарбах. Попереду вас чекає дуже вигідна пропозиція, що сприятливо позначиться на як на вашому матеріальному становищі, так і на вашій кар'єрі. Почніть бачити позитивні моменти прямо зараз, а в майбутньому не забувайте цю гарну звичку.

Водолій
Happy end в фільмах - це чудово, там незмінно головний герой виходить переможцем. Але ви, здається, переплутали світ реальний і вигаданий світ. Перемога в недавно розпочатій справі, на яку ви розраховуєте, якщо вам дістанеться, то не так просто. Вам варто докласти багато зусиль для її вирішення, або відкласти все на потім.

Риби
Як це не дивно, перша половина дня пройде дуже тихо і спокійно, а ось друга змусить вас неабияк повозитися. Головне зараз для вас - зосередитися на справах, а рішення дріб'язкових побутових проблем залишити на потім. Попереду гряде велика справа, тому зберіть усі свої сили в кулак і готуйтеся до ще одного ривка.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: