Вхiд на сайт
Авторизацiя

Що пророчать зорі: гороскоп на сьогодні, 9 травня, для усіх знаків зодіаку

Що пророчать зорі: гороскоп на сьогодні, 9 травня, для усіх знаків зодіаку
Дізнавайтеся, що для вас підготували зорі на сьогодні, 9 травня.

КОЗЕРІГ (Capricornus, 22.XII-20.I) Напружений, двоїстий день. Ймовірно, що сьогодні ви отримаєте несподівана звістка, яке може на багато вплинути і в корені змінити ваше поточне положення. Тонка дипломатія повинна стати вашим помічником у всіх особистих і ділових контактах. День сприятливий для занять спортом і будь-якої фізичної роботою.

ВОДОЛІЙ (Aquarius, 21.I-19.II) Енергетично потужний день. Потрібно бути дуже обережним і уважним в справах: прибуток можна отримати тільки від старих справ, що не затіваючи нових проектів. На шляху до взаємної згоди багато проблем, тому природні порядність і чесність виявляться як не можна до речі.

РИБИ (Pisces, 20.II-20.III) День активізації темних сил. Вас чекає поворот у долі, ретельно готуйтеся до нього і бережіть сили. Невелика струс вам не завадить. «Темні» своєю діяльністю в кінцевому рахунку пробуджують посилення і протидію світлих якостей характеру людини і сприяють прогресу. І навпаки, везіння і виконання бажань не завжди веде до щастя. Так що все, що не робиться, - на краще.

ОВЕН (Aries, 21.III-20.IV) Напружений, двоїстий день. Вигода можлива тільки від розпочатих справ - будь-які починання або нові плани приречені на провал або не принесуть помітної вигоди. Вам краще зупинитися і уважно озирнутися на всі боки - не виключено, що людина, що користується вашою довірою, готує вам пастку.

ТЕЛЕЦЬ (Taurus, 21.IV-21.V) Напружений день, який проходить під знаком захисту внутрішньої свободи і набуття рівноваги. Доля готує вам чергові неприємні сюрпризи. Ймовірно, вас чекають проблеми в сфері професійної діяльності або домашні клопоти. Не виключено, що плани зміняться і замість приємного спілкування або відпочинку ви будете змушені взяти на себе додаткове навантаження.

БЛИЗНЮКИ (Gemini, 22.V-21.VI) Напружений, двоїстий день. Проходить під знаком захисту моральних принципів і внутрішньої свободи. Доля готує вам чергові неприємні сюрпризи. Ймовірно, вас чекають проблеми в сфері професійної діяльності або серйозні ускладнення в особистому житті. Виконання бажань може привести в глухий кут. Можливі плітки і наклеп недоброзичливців.

РАК (Cancer, 22.VI-22.VII) Вас підстерігають клопоти. Ймовірно, ви будете змушені скасувати довгоочікувану поїздку і замість приємного відпочинку звалити на себе додаткові обов'язки, до виконання яких вас покличе почуття обов'язку і власної гідності.

ЛЕВ (Leo, 23.VII-23.VIII) Сьогодні будь-які починання або нові плани приречені на провал або не принесуть помітної вигоди. Не розпилюйте свої сили і не ставте перед собою глобальних завдань. Любов до чинів, звань або похвал може привести до помилок в особистому житті або непорозумінь з колегами. Ділові зустрічі та контакти здійснюйте в першій половині дня, так як у другій, можливо, вам доведеться зайнятися домашніми проблемами.

ДІВА (Virgo, 24.VIII-23.IX) Напружений, двоїстий день. Слід уникати конфліктів з малознайомими людьми. Тонка дипломатія повинна стати вашою помічницею у всіх особистих і ділових контактах. Ваша енергія позитивно відіб'ється на остаточних результатах роботи і дозволить домогтися успіхів у багатьох починаннях. Можливо, що складна палітра почуттів по відношенню до близької людини зміниться тихій і спокійній ніжністю.

ТЕРЕЗИ (Libra, 24.IX-23.X) Суперечливий день. Перша половина дня буде відзначена неприємними звістками і сюрпризами. Навіть досягнення задуманих цілей може привести в глухий кут. Вам доведеться відстоювати свої інтереси, незважаючи ні на що. У другій половині дня вірогідні зустрічі з доброзичливцем або надійним другом, які допоможуть виплутатися з неприємностей. Щоб попередити загострення проблем, звертайте увагу на справах, пов'язаних з грошима або цінними паперами, і визначитеся в стосунках з протилежною статтю.

СКОРПІОН (Scorpius, 24.X-22.XI) Сьогодні не варто будувати довгострокових планів, зверніть увагу тільки на поточні справи. Не виключено, що на наступному тижні у вас з'являться перспективні ідеї, серйозні пропозиції і суттєва підтримка впливових людей. Постарайтеся не загубитися в колі нескінченних проблем. Зберігайте бадьорість і оптимізм. У відносинах з оточуючими вам потрібно звернути увагу на брак щирості.

СТРІЛЕЦЬ (Sagittarius, 23.XI-21.XII) Напружений, двоїстий день. Проходить під знаком захисту моральних принципів і внутрішньої свободи. Можливо, у вас з'явиться шанс проявити таланти або продемонструвати ділову хватку, тільки ні в якому разі не беріться за справи, про які ви не маєте повного уявлення.



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: