Вхiд на сайт
Авторизацiя

Вдарив і забрав сумку: в Ужгороді невідомий напав на жінку

Вдарив і забрав сумку: в Ужгороді невідомий напав на жінку
За фактом відкритого заволодіння чужим майном, у поліції розпочали слідство. На сьогодні працівники відділу кримінальної поліції вже встановили та розшукали особу, причетну до грабежу. Відносно чоловіка вирішується питання про притягнення його до відповідальності.

4 травня до поліції з заявою про злочин звернулася 56-річна ужгородка. На місці події правоохоронці встановили, що на потерпілу скоїв напад невідомий чоловік. Вдаривши жінку, нападник відібрав у неї сумку з документами та особистими речами і зник у невідомому напрямку.

За даним фактом слідчі Ужгородського відділу поліції відкрили кримінальне провадження за статтею 186 Кримінального кодексу України, тобто грабіж.

Завдяки злагодженим діям та професійним навичкам слідчих і працівників відділу кримінальної поліції Ужгорода особу нападника вдалося швидко встановити. Чоловіка розшукали. Ним виявився раніше судимий за майнові злочини 32-річний ужгородець.

Наразі відносно чоловіка вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу. Слідство у справі триває, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Вдарив і забрав сумку: в Ужгороді невідомий напав на жінку



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: