Вхiд на сайт
Авторизацiя

Смертельна аварія на Закарпатті: полісмени затримали водія-втікача

Смертельна аварія на Закарпатті: полісмени затримали водія-втікача
Як повідомлялось, вчора на Берегівщині насмерть збили пішохода. Правоохоронці розшукали водія, відкрито кримінальне провадження.

Поліцейські затримали водія автомобіля «Hyundai», який збив на смерть 26-річного жителя села Гать та зник з місця події. Чоловіка затримали, слідчі клопотатимуть про тримання його під вартою. Слідство триває.

Вночі 7 травня, о 01:12 год., у селі Гать Берегівського району сталася автопригода за участі пішохода. Правоохоронці попередньо з’ясували, що водій, імовірно, автомобіля «Hyundai», вчинив наїзд на 26-річного місцевого мешканця і втік з місця пригоди. Від отриманих травм пішохід помер. За даним фактом поліція розпочала слідство.

У результаті проведених розшукових заходів, берегівські поліцейські встановили транспортний засіб та особу, причетну до смертельної автопригоди. Ним виявився 40-річний мешканець села Горбок, що на Іршавщині.

Автомобіль марки “Hyundai” з характерними механічними пошкодженнями було виявлено за місцем проживання винуватця ДТП. Самого ж чоловіка затримали в обласному центрі Закарпаття. Той зізнався у причетності до скоєння дорожньо-транспортної пригоди і пояснив, що перелякався тому і втік з місця події.

Чоловіка затримали в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Транспортний засіб поміщено на спецмайданчик відділу поліції.

За фактом порушення правил дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого, відкрито кримінальне провадження. Слідчі дії тривають. Наразі вирішується питання щодо повідомлення чоловіку підозри у скоєному та обрання міри запобіжного заходу.

Сьогодні у суді розглядатиметься клопотання про обрання міри запобіжного заходу. Слідчі клопотатимуть про тримання чоловіка під вартою, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Смертельна аварія на Закарпатті: полісмени затримали водія-втікача



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: