Вхiд на сайт
Авторизацiя

В Ужгороді затвердили межі центральної пішохідної зони: всі подробиці

В Ужгороді затвердили межі центральної пішохідної зони: всі подробиці
Межі центральної пішохідної зони Ужгорода затвердили сьогодні на засіданні виконкому Ужгородської міської ради.

Це вулиці Корзо, Августина Волошина (на відрізку від пл. Корятовича до вул. Капітульної), площі Театральна, Євгена Фенцика, набережна Незалежності (від пл. Театральної до вул. Дмитра Менделєєва).

Другим пунктом рішення заборонено в’їзд і стоянку транспортних засобів у центральну пішохідну частину міста, у тому числі у вихідні та святкові дні; автомобілів вагою понад 3,5 т.

Дозволено в’їзд у центральну пішохідну частину міста виключно зі сторони вулиці Небесної Сотні в робочі дні з 5.00 до 8.00 транспортних засобів:
– що обслуговують підприємства, розташовані цій частині міста;
– громадян, які проживають у цій частині міста;
– позначених розпізнавальним знаком “Інвалід”, якими керують водії-інваліди.

У вечірні години машинам заїздити заборонено – таку корективу до проекту рішення, яку запропонував міський голова Богдан Андріїв, підтримали члени виконкому.

Безперешкодний доступ у центральну пішохідну частину міста встановлено транспортним засобам оперативно-рятувальних служб, екстреної медичної допомоги, патрульної поліції, державної служби з надзвичайних ситуацій, організацій, які здійснюють охоронні послуги, підприємств, які виконують роботи з благоустрою міста, виробничі завдання з попередження аварій, ремонтні та профілактичні роботи.

Відповідно до прийнятого рішення департамент міського господарства Ужгородської міської ради повинен подбати про встановлення відповідних дорожніх знаків та поновити обмежувачі руху.

Управлінню патрульної поліції в Закарпатській області рекомендовано контролювати дотримання водіями та іншими учасниками руху виконання прийнятого рішення, інформують у міськраді.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: