Вхiд на сайт
Авторизацiя

Чергове здорожчання: відсьогодні мукачівці платитимуть за проїзд 5 гривень

Чергове здорожчання: відсьогодні мукачівці платитимуть за проїзд 5 гривень
Жодних громадських обговорень попередньо не відбувалось. Що думають про нову вартість послуг самі мешканці міста?

З 7 травня за проїзд у мукачівських маршрутках містяни платитимуть 5 гривень. Таке рішення ухвалив міськвиконком 2 травня. Попередньо не відбувалось жодних громадських обговорень. Члени виконкому, переважна більшість яких – це люди команди міського голови затвердили рішення про те, що платити за перевезення доведеться на 1 гривню більше. Навіть на нових автобусах, які закуплені за 50 мільйонів коштів платників податків Мукачева, обслуговуються коштом громади та працюють у збиток.

Лідер Мукачівського осередку Нашого краю Іван Билащинец подав звернення із вимогою обгрунтувати такі зміни. Що відповіли у міськвиконкомі? Що кажуть мукачівці, та чи не відчувають, що влада знову намагається залізти в їхні кишені? Про це - у сюжеті М-Студіо:




Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: