Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Виноградівщині шукають водія, який збив двох пішоходів

На Виноградівщині шукають водія, який збив двох пішоходів
Водій автомобіля білого чи сріблястого кольору здійснив наїзд на двох пішоходів на вулиці Комунальній у Виноградові та втік з місця ДТП. Потерпілих медики доставили до лікарні. У поліції встановлюють особу порушника та оголосили план «Перехват».

Вчора, 5 травня, близько 23:10 на лінію «102» надійшло повідомлення від медиків швидкої допомоги про те, що по вулиці Комунальній у Виноградові водій автомобіля невстановленої марки здійснив наїзд на двох пішоходів і втік з місця аварії.

Поліцейські слідчо-оперативної групи, які прибули за викликом, встановили, що ввечері, близько 23:00, водій машини, яка рухалася в попутному напрямку з пішоходами, не впорався з керуванням і наїхав на них на узбіччі дороги. Внаслідок ДТП дівчина і хлопець віком 15 та 19 років отримали численні тілесні ушкодження. З місця пригоди медики їх госпіталізували до травматологічного відділення районної лікарні.

За даним фактом слідчі розпочали кримінальне провадження, попередня кваліфікація події – ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили тілесні ушкодження потерпілим). Правоохоронці ввели оперативний план «Перехват» і звертаються з проханням до громадян, які могли бути свідками ДТП або володіють будь-якою інформацією про місцезнаходження водія, повідомляти на лінію «102».

Відділ комунікації поліції Закарпатської області


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: