Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Мукачівщині правоохоронці зустрілися з неповнолітніми правопорушниками

У поліції Мукачівського районного відділення відбулася зустріч підлітків з правоохоронцями та представниками соціальних служб району.
На Мукачівщині правоохоронці зустрілися з неповнолітніми правопорушниками

Працівники сектору ювенальної превенції поліції Мукачівського району спільно з представниками відділу з питань пробації та соціальних служб району зустрілися з дітьми, які перебувають на обліку за вчинення кримінальних правопорушень. Зустріч відбулась у адмінбудівлі Мукачівського районного відділення поліції.

Підоблікові діти перебувають під постійним та пильним контролем співробітників поліції та відповідних служб. І щоб уберегти підлітків від протиправної діяльності, з ними систематично проводиться індивідуально-виховна та профілактична робота.
На Мукачівщині правоохоронці зустрілися з неповнолітніми правопорушниками

На обліку в Мукачівському районному відділенні поліції знаходяться 16 підлітків. Це ті діти, які в судовому порядку отримали покарання, не пов'язане з позбавленням волі.

Як наголосила інспектор ювенальної превенції лейтенант поліції Тетяна Когут, до таких дітей вони особливо уважні.

«Ми спостерігаємо за дітьми. Нині важливо, щоб у них повірили та дали можливість виправити життєву помилку. Дітям обов’язково потрібно надати шанс. Коли вони відчувають, що дорослі намагаються зрозуміти і допомогти їм, вони демонструють готовність виправляти свої помилки, і тоді є шанс повернути їх на той шлях, з якого вони якось зійшли», – розповіла лейтенант поліції.

Далі фахівцем із соціальної роботи була проведена профорієнтаційна бесіда з неповнолітніми на тему «Твоя професія – твоє майбутнє», також проведено «психометрію», надано індивідуальні консультації та інформацію про послуги, які надаються фахівцями центру.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: