Вхiд на сайт
Авторизацiя

Убивство в Нижній Апші: у прокуратурі назвали подальший запобіжний захід для неповнолітнього закарпатця

Убивство в Нижній Апші: у прокуратурі назвали подальший запобіжний захід для неповнолітнього закарпатця
Неповнолітньому закарпатцеві, якого підозрюють у резонансному вбивстві школяра в Нижній Апші, продовжено запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Про це інформує прес-служба обласної прокуратури.

Ужгородським міськрайонним судом задоволено клопотання слідчого погоджене процесуальним прокурором та продовжено строк дії запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою до 2 липня 2018 р. школяру з с. Нижня Апша, Тячівського району.

Як ми інформували, слідчим управлінням ГУНП в Закарпатській області, за процесуального керівництва прокуратури області, здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом жорстокого вбивства 15-річного юнака у с. Нижня Апша, Тячівського району.

Першочергова кваліфікація даного злочину за ч.1 ст.115 КК України - умисне протиправне заподіяння смерті іншій людині.

Згідно з санкцією статті, юнаку загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п'ятнадцяти років.



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: