Вхiд на сайт
Авторизацiя

Пошуки тривали більше тижня: зниклого закарпатця полісмени знайшли в сусідній області

Пошуки тривали більше тижня: зниклого закарпатця полісмени знайшли в сусідній області
Іршавські правоохоронці встановили місце перебування жителя Климовиця, котрий ще 24 квітня пішов з дому у невідомому напрямку і на зв’язок з рідними не виходив. Наразі чоловік знаходиться вдома.

Поліцейські Іршавського відділення поліції розшукали 50-річного мешканця села Климовиця. Про зникнення чоловіка кілька днів тому заявила його донька. Мобільний телефон чоловік залишив вдома.

Поліцейські отримали орієнтування та розпочали пошуки жителя Іршавщини. Правоохоронці перевіряли інформацію про можливе місцезнаходження зниклого. У результаті пошуків, чоловіка розшукали у Львівській області, куди той поїхав до своїх родичів.

Наразі чоловік знаходиться вдома поряд з рідними. Його життю та здоров’ю нічого не загрожує, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: