Вхiд на сайт
Авторизацiя

У Мукачеві пограбували 77-річну жінку

У Мукачеві пограбували 77-річну жінку
Мукачівські правоохоронці завершили досудове розслідування грабежу 77-річної мукачівки. Справу з обвинувальним актом скеровано до суду. Підозрюваному обрали міру запобіжного заходу.

Із заявою про грабіж ноутбуку до правоохоронців чергової частини Мукачівського відділу поліції звернулась літня жінка. Заявниця повідомила, що колишній співмешканець її онуки зухвало проник до квартири, відштовхнув її і зі спальної кімнати викрав ноутбук.

Поліцейські кримінальної поліції Мукачева одразу перевірили інформацію, зібрали доказову базу і за кілька годин встановили й затримали мукачівця, причетного до вчинення грабежу. Ним виявися 37-річний місцевий мешканець.

Речовий доказ – викрадений ноутбук, правоохоронці одразу вилучили та повернули власниці.

Після проведення досудового розслідування за фактом грабежу, поєднаного із насильством, а це ч.2 ст.186 Кримінального кодексу України, слідчий справу з обвинувальним актом скерував до суду. За вчинене чоловікові передбачена відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від 4 до 6 років.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: