Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Мукачівщині судитимуть місцевого мешканця, який скоїв ДТП в Чорногорії

На Мукачівщині судитимуть місцевого мешканця, який скоїв ДТП в Чорногорії
Мукачівською місцевою прокуратурою затверджено та скеровано до суду обвинувальний акт, що місцевого мешканця, який обвинувачується у порушенні правил безпеки дорожнього руху, особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження (ч.1 ст. 286 КК України).

В ході досудового розслідування встановлено, що водій, нехтуючи правилами безпеки дорожнього руху, не вибрав безпечну відстань, через що допустив зіткнення з напівпричепом тягача. В результаті ДТП, троє осіб отримали тілесні ушкодження середнього ступеня тяжкості.

Згідно санкції ч.1 ст. 286 КК України, обвинуваченому загрожує покарання у вигляді штрафу від двохсот до п'ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого, інформує прес-служба прокуратури Закарпатської області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: