Вхiд на сайт
Авторизацiя

У Виноградові збили жінку-пішохода: поліція повідомила подробиці

У Виноградові збили жінку-пішохода: поліція повідомила подробиці
Потерпіла поміщена до реанімаційного відділення, відкрито кримінальне провадження

У місті Виноградів мешканець Тросника наїхав на пішохода. Потерпіла з політравмами поміщена до реанімаційного відділення. Автомобіль правоохоронці помістили на спецмайданчик відділку поліції.

Вчора, 2 травня, на службу «102» надійшло повідомлення від 27-річного чоловіка. Мешканець села Тросник , водій "Opel Combo" Виноградівського району розповів, що скоїв наїзд на пішохода.

Як з’ясували поліцейські, ДТП сталася на вулиці Комунальній. Потерпіла рухалася в попутному відносно авто напрямку. Внаслідок ДТП 36-річна жінка отримала політравми і знаходиться у реанімаційному відділенні районної лікарні.

Автомобіль поміщено на спецмайданчик Виноградівського відділення поліції. За фактом відкрито кримінальне провадження за статтею 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху), інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: