Вхiд на сайт
Авторизацiя

Літо з користю: організатори освітньо-наметового табору скликають молодь Закарпаття

Літо з користю: організатори освітньо-наметового табору скликають молодь Закарпаття
Захід є традиційним і вже кілька років згуртовує молодь краю та сприяє її патріотичному вихованню, переконують організатори.

Молодь змінить Україну – такою є назва і основний меседж освітньо-наметового табору від громадської організації «Єдине студентство». Активісти проведуть захід спільно з Управлінням молоді та спорту Закарпатської ОДА неподалік села Анталовці протягом 11-13 травня.

Цього разу обіцяють оновити програму та зробити її ще більш насиченою. Окрім навчання на учасників чекає активний відпочинок, зокрема, заняття спортом, походи, ігри для розвитку соціальних та особистісних навичок.

Долучитися до табору може молодь від 16 років. Неповнолітнім слід буде надати письмовий дозвіл від батьків. Однак хвилюватися старшим не потрібно – організатори продумали необхідні заходи безпеки та у разі потреби забезпечать медичною допомогою.

"Ми залучаємо активних студентів до себе, разом проводимо різні акції, інколи тематичні. Це можуть бути до певних днів – до Дня Валентина, до Дня писемності. Наприклад, організовуємо літературні вечори, певні конференції, присвячені і таким поширеним захворюванням, як ВІЛ, СНІД. Сприяємо тому, щоб молодь виробляла свою активну громадську позицію, вміла її активно відстоювати і демонструвати", - каже Катерина Хижняк, член УМГО «Єдине студентство».

Для участі в таборі потрібно пройти попередню реєстрацію та представити власне есе на тему «Молодь змінить Україну». Організатори відберуть найкращі роботи та запросять авторів до табору, передає Ужінформ.




Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: