Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Закарпатті люди добровільно здали правоохоронцям 200 одиниць різної зброї

На Закарпатті люди добровільно здали правоохоронцям 200 одиниць різної зброї
На Закарпатті громадяни принесли 200 одиниць вогнепалу і холодної зброї.

Протягом квітня закарпатська поліція прийняла від громадян 200 одиниць зброї.

За вказаний період громадяни у добровільному порядку принесли до відділків поліції 134 гладкоствольних мисливських гвинтівок, 26 боєприпасів, а також 31 одиниць спецзасобів. До числа останніх відносяться револьвери та газові пістолети, споряджені гумовими чи аналогічними за своїми властивостями метальними снарядами несмертельної дії.

Крім того, протягом квітня до поліції області закарпатці здали 8 кілограмів вибухових речовин, серед яких снаряди та міни.

Більшість виданого у добровільному порядку арсеналу, краяни хочуть зареєструвати, аби у подальшому користуватися зброєю у законний спосіб.

Поліція дбає про безпеку та правопорядок у краї у цілодобовому режимі. З метою убезпечення громадян від кримінально караних наслідків місячники добровільної здачі зброї проводяться регулярно. Завдяки таким превентивним операціям громадяни мають змогу видати зброю, яка в них на руках і уникнути кримінальної відповідальності за її незаконне зберігання. Цього місяця від відповідальності за цим напрямком звільнено 19 осіб.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: