Вхiд на сайт
Авторизацiя

Активно відпочивайте і готуйтеся до жорсткого робочого ритму: астропрогноз на 1-6 травня

Активно відпочивайте і готуйтеся до жорсткого робочого ритму: астропрогноз на 1-6 травня
Наступний тиждень буде ризикованим, але в той же час не позбавленим романтики.

Травень піднесе нам кілька сюрпризів, головний з яких - перехід планети-реформатора Урана з Овна в Телець. Це станеться вперше за 83 роки, і попереднє таке входження (28 березня 1935 року) було відзначено роками світової економічної кризи - мова про так званий період Великої депресії.

Що ж захоче змінити Уран? Звичайно, любитель змін і носій передових ідей побажає перевернути сталий устрій, звичні схеми життя в сфері володінь Тельця. Це всі матеріальні блага: природні ресурси, фінансова система, нерухомість, сільське господарство, джерела доходів, харчування, а також наші здібності і таланти.

Ці поняття протягом наступних 7 років, протягом яких Уран буде знаходиться в Тельці, будуть реформовані, звільнені від застарілих схем і підходів, перебудовані по принципам нових технологій. Звичайно, далеко не всім такі революційні потрясіння будуть цікаві. В першу чергу некомфортно і навіть болісно можуть реагувати на сюрпризи Урана представники земних знаків, а також всі, хто цінує стабільність і спокій.

Уран увійде в Телець 15 травня. У той же час він створить напружений аспект з бойовим Марсом. Це буде перша сварка імпульсивних планет в цьому році. Вона покладе початок циклу непростих, конфліктних взаємин, який завершиться в середині вересня. В результаті можуть постраждати або ж конструктивно реформуватися наші перспективні плани, колективні проекти, відносини з однодумцями.

Ще один акцент травня - зміна театру дії декількох планет. Протягом місяця п'ять планет перейдуть з одного знака зодіаку в іншій. Така жвавість і різноманітність настроїв і характерів додасть місяця динамічності. А ще - перерозподілить силу стихій.

До другої половині травня вогняні знаки тимчасово спорожніють, а їх представники - Овни, Леви, Стрільці - зможуть поки лише приймати і відбивати удари, в основному з боку Козерога і Тельця. Зате акцентуються земні і повітряні стихії, що стимулює нас до активного спілкування, встановлення нових і зміцненню колишніх ділових зв'язків - в першу чергу в матеріальній сфері: бізнес і фінанси.

І, напевно, самий приємний подарунок ми отримаємо від любовних відносин благодійника Юпітера з містичним Нептуном. Приблизно з 9 по 29 травня буде діяти гармонійний аспект між цими планетами. Їх енергії можуть стати для нас великою підтримкою, джерелом творчого натхнення. І, звичайно, запросять в романтичні подорожі - на моря і океани!

Початок тижня: активний відпочинок

Перші травневі подорожі вже почалися. Якщо відволіктися від напруженої зони в Козерозі, про яку ми говорили раніше, то на початок травня небеса ніби зробили нам подарунок. Добрий Нептун обмінявся гармонійної енергією з Сонцем і Юпітером, а Місяць у Стрільці підтримала настрій на творчий період, інтерес до активних подорожей. Планети встали так, щоб ми змогли в повній мірі насолодитися першими днями травня.

Завершення тижня: напружена робота

Трудові будні після вдалого короткого відпочинку часто бувають дуже недоречні. Вже 2 травня протистояння Місяця з Венерою може емоційно напружити чуттєвими надмірностями. А 4 травня Місяць перейде в Козеріг і активізує спочатку енергії суворого Сатурна, а потім, 5 травня, і гарячу пару - Марса з Плутоном. Нам доведеться зануритися в жорсткий робочий ритм і навіть відчути тиск зверху. До неділі на небі починають збиратися хмари розчарувань і емоційної нестриманості. Повною мірою напружена конфігурація планет проявиться вже на наступному тижні. Але хороша новина в тому, що, незважаючи на легкі творчі планетарні протиріччя, перша декада травня все-таки для нас максимально конструктивна і результативна.

ПОРАДИ:

- з вечора 3 травня по 4 травня - емоційно нестабільний день. Можливі спалахи агресії, обмани, непорозуміння і дивацтва в поведінці;

- 5 травня - в цей день через ваші руки пройдуть матеріальні цінності: ви можете отримати або втратити гроші або речі. Також день сприятливий для занять рукоділлям або медициною;

- з 2 по 5 травня не рекомендуються хірургічні втручання без життєво-важливих показань на: стегнах, печінки, шкіри, кровоносній системі, кістках, жовчному міхурі, хребті, зубах.

Час, коли не варто нічого робити:

1 травня з 4:56 за 17:19;
4 травня з 2:50 за 4:06;
6 травня з 15:48 по 16:48.

Вдалого тижня!

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: