Вхiд на сайт
Авторизацiя

Унаслідок страшної ДТП на Тячівщині постраждали двоє осіб

Унаслідок страшної ДТП на Тячівщині постраждали двоє осіб
Учора, 29-го квітня о 19:37, на службу "102" надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду в селі Добрянське, що на Тячівщині.

Працівники слідчо-оперативної групи, які працювали на місці події, попередньо встановили, що 20- річний водій "ВАЗ-2109", мешканець селища Тересва, рухаючись в напрямку центра села Добрянське, не впорався з керуванням та в'їхав в металеву огорожу.

Внаслідок аварії травми отримав водій та його 25-річний пасажир. Водій наразі перебуває у реанімації районної лікарні, а пасажир, після отримання меддопомоги, відпущений.

За фактом слідчі Тячівського відділу поліції розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху). Обставини дорожньо-транспортної пригоди встановлюються, - повідомляють у Відділі комунікації поліції у Закарпатській області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: