Вхiд на сайт
Авторизацiя

ДТП у Хусті: загинула молода жінка

ДТП у Хусті: загинула молода жінка
Як зазначили в Головному управлінні національної поліції Закарпаття, після того, як вони отримали повідомлення, на місце виїхала слідчо-оперативна група, яка й дізналася подробиці аварії.

Вона встановила, що мешканець села Сокирниця, 1987 року народження, керуючи автомобілем марки Hyundai Accent рухаючись по вулиці Івана Франка, в напрямку центра Хуста, почав перетинати зустрічну смугу і не надав перевагу у зустрічному русі.

Так він скоїв зіткнення з зустрічним транспортом — мотоциклом марки Honda. Двоколісним транспортом керував мешканець Івано-франківщини, 1970 року народження.

— В наслідок ДТП, пасажирка мотоциклу, 1986 року народження, мешканка Ужгорода, від отриманих травм померла. Водій мотоциклу з діагнозом політравми доставлений до лікарні, реанімаційного відділення. Пасажирка автомобіля, 1990 року народження, жінка з Сокирниці отримала ушкодження, а також дівчинка 2013 року народження. Вони перебувають у лікарні, - зазначили правоохоронці.

Автомобілі помістили на спецмайданчик. По факту ДТП відкрито кримінальне провадження за статтею 286, ч.2, а саме "Порушення правил безпеки дорожнього руху".

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: