Вхiд на сайт
Авторизацiя

Українські туристи вилетять з Єгипту лише 30 квітня – МЗС

Українські туристи вилетять з Єгипту лише 30 квітня – МЗС
Українські туристи не можуть вилетіти з Єгипту через відсутність літаків, виліт планується на 30 квітня.

Про це повідомив "Українській правді" начальник управління Департаменту консульської служби МЗС України Василь Кирилич із посиланням на інформацію керівника туристичної компанії.

"Ситуація з перевезенням українців з Шарм-ель-Шейха до України ускладнюється - кількість осіб, що очікують повернення, збільшується. Туроператор переконує, що групи туристів, які завершили перебування в Єгипті, не можуть вилетіти до України через відсутність літаків. Виліт, за повідомленням туроператора, планується на 30 квітня", - повідомив Кирилич.

За його словами, усіх українських туристів, які очікують відправлення з Єгипту, розміщено в готелях.

Посольство України в Єгипті вживає заходів із врегулювання ситуації.

Раніше в неділю Кирилич заявляв, що туристична компанія повідомляла про готовність вивезти з Єгипту групу українців, що продовжують перебувати в Шарм-ель-Шейху, у другій половині дня неділі.

У суботу ввечері частина українських туристів, які не змогли вилетіти з Єгипту у п'ятницю, вилетіли з аеропорту в Шарм-ель-Шейху до Львова та до Києва.

Українські туристи з 27 квітня не могли вилетіти з Шарм-ель-Шейха до України. Серед понад 200 осіб близько 40 - діти.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: