Вхiд на сайт
Авторизацiя

Гороскоп на 29 квітня 2018: як провести цей день

Гороскоп на 29 квітня 2018: як провести цей день
Астрологи розповіли, як провести неділю, 29 квітня.


ОВЕН

Відмовтеся сьогодні від грандіозних планів на майбутнє. Вся справа в тому, що в вашому недалекому минулому залишилося багато прогалин, які необхідно заповнити. В іншому випадку вони проявлять себе у якості несподіваних і дуже небажаних палиць у ваших колесах.

ТЕЛЕЦЬ

Ця неділя обіцяє тельцям несподівані знайомства. Не варто хвилюватися з цього приводу, адже сьогодні вони будуть виключно приємними і корисними в багатьох планах.

БЛИЗНЮКИ

Близнюки сьогодні сміливо можуть розраховувати на успіх, проте для цього є одна вкрай важлива умова: не варто сьогодні затівати суперечок і з'ясовувати відносини з рідними та близькими. Проста розмова на підвищених тонах має всі шанси вилитися у малоприємний скандал.

РАК

Беручись сьогодні за важливі справи, постарайтеся залишатися максимально уважними. При цьому з увагою озирніться по сторонах. Допомога, можливо, слушну пораду сьогодні вам зможе надати та людина, від якої ви очікуєте цього найменше.

ЛЕВ

Цього вихідного Леви можуть очікувати приємних фінансових бонусив, вам напевно заборгували близькі або друзі, можливо, начальство мало намір заохотити ваші старання. Однак не поспішайте з витратами, незабаром ці гроші знадобляться вам для куди більш важливих цілей.

ДІВА

Цієї неділі дівам варто придивитися до стану здоров'я, сьогодні вкрай підвищений ризик захворювання і травматизму. Не робіть потенційно небезпечних дій, не ризикуйте даремно.

ТЕРЕЗИ

Сьогодні терези сміливо можуть взятися за справи, які довгий час здавалися вам непосильними. Однак для їх реалізації вам варто було б проявити креатив і творчий підхід. Таким чином робота стане не тільки насиченою і корисною, але і досить різноманітною.

СКОРПІОН

Можливо в недалекому минулому ви так і не змогли пробачити близькій вам людині. Ймовірно сьогодні вона звернеться до вас знову і докладе максимум зусиль, щоб виправити ситуацію. Не поспішайте відвертатися. Дайте їй ще один шанс і вона зможе вас здивувати і порадувати.

СТРІЛЕЦЬ

Успіх сьогодні супроводжує стрільців у всіх справах, які стосуються спілкування. Від балаканини з друзями до серйозних переговорів, у цих справах ви сьогодні майстер. Ваші слова будуть переконливими, а аргументи - незаперечними.

КОЗЕРІГ

Чи не оголений провід з електрикою, чи не зіпсований в магазині продукт, чи вільний перехід - на все це та безліч іншого варто сьогодні звертати особливу увагу козерогам. У цей день існує ризик підвищеного травматизму у найнеочікуваніших місцях.

ВОДОЛІЙ

Ймовірно сьогодні ваші близькі планують порадувати вас яскравим сюрпризом. І навіть якщо ви вже в курсі, що саме вони задумали, включіть режим актора і зіграйте здивування, радість і захват. Вони дуже довго готувалися до цього і ваші позитивні емоції стануть найкращою нагородою.

РИБИ

Ймовірно минулий тиждень видався надто активним. Ви вибилися з сил, хоча так багато планували на ці вихідні. Сміливо махніть на всі ці справи рукою, вони почекають, ваше здоров'я і моральний відпочинок - ось два головних питання на сьогодні.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: