Вхiд на сайт
Авторизацiя

Конфлікт з Угорщиною: Київ знайшов підтримку в ЄС

Конфлікт з Угорщиною: Київ знайшов підтримку в ЄС
Для відновлення роботи Комісії "Україна - НАТО", яку заблокувала Угорщина, необхідно знайти інший формат переговорів. Про це заявив міністр закордонних справ Польщі Яцек Чапутовіч .

"Можливо, ми знайдемо вихід, інший, менш формальний формат, щоб українці могли брати участь в цій дискусії", - сказав він.

Нагадаємо, 23 квітня Угорщина заблокувала засідання Комісії "Україна - НАТО" на рівні міністрів закордонних справ.

Попередній раз Угорщина застосувала право вето і заблокувала комісію Україна-НАТО на рівні міністрів оборони в лютому. Цей крок засудила віце-прем'єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Іванна Климпуш-Цинцадзе, зазначивши, що уряд Угорщини відкриває ящик Пандори.

Перед цим міністр закордонних справ Угорщини Петер Сійярто на полях саміту "Східного партнерства" в Брюсселі повідомив, що Будапешт не може підтримати євроатлантичні зусилля України до скасування "дискримінаційного" закону про освіту.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: