Вхiд на сайт
Авторизацiя

Гороскоп на 28 квітня 2018: як провести цей день

Цей день буде насиченим на різноманітні події та не дасть нудьгувати нікому. І якщо для Овнів і Тельців це будуть приємні переживання, то Стрільцям і Рибам повезе трохи менше. "Обозреватель" пропонує дізнатися, що обіцяють зірки кожному знаку зодіаку.
Гороскоп на 28 квітня 2018: як провести цей день

ОВЕН

Суботу Овнам варто провести якомога активніше, бажано взяти близьких друзів і виїхати на природу. Постарайтеся максимально відпочити й абсолютно ні про що не думати, адже попереду вас чекають дуже напружені робочі дні.

ТЕЛЕЦЬ

У Тельців сьогодні також сприятливий день для того, щоб провести його з рідними та близькими. Вони безсумнівно будуть вас радувати та засипати компліментами. Головне - не задирайте ніс і продовжуйте відповідати друзям взаємністю.

БЛИЗНЮКИ

Незважаючи на те, що субота є заслуженим вихідним, Близнюкам доведеться отримувати багато новин і тримати руку на пульсі. Можливо, не зовсім вдасться відпочити фізично через підвищену активність, проте вкладені ресурси будуть мати величезний вплив на майбутнє.

РАК

Субота - прекрасний день для того, щоб Раки розібралися в собі та своїх почуттях. Якщо ви не можете зробити цього самостійно, зверніться за допомогою до близьких. Обміняйтеся емоціями та звільніть себе від переживань. Чистий розум обов'язково допоможе вам налагодити життя на краще.

ЛЕВ

Сьогодні Левам належить провести спокійний, розмірений день. Насолоджуйтесь кожною хвилиною, яку можете провести далеко від роботи та домашньої суєти. Хоч вихідний буде і недовгим, постарайтеся вичавити з нього максимум і набратися сил перед важливим днем.

ДІВА

У суботу обставини складуться таким чином, що Діви отримають дуже багато спілкування, а також не обійдеться без нових знайомств. Можливо, деякі з них допоможуть встановити важливі ділові контакти. До того ж, вас може чекати приємна зустріч зі старими друзями.

ТЕРЕЗИ

Терезам сьогодні варто звернути увагу на творчий аспект своєї особистості. Прислухайтеся до власної душі - можливо, ви давно хотіли намалювати чийсь портрет, або вивчити нові акорди. Субота - дуже вдалий час для втілення своїх ідей.

СКОРПІОН

У суботу Скорпіони отримають можливість відправиться в коротку, але насичену подіями подорож. Незважаючи на те, що тривати вона буде недовго, залишить незабутні враження та допоможе підготуватися до насичених робочих буднів.

СТРІЛЕЦЬ

Сьогодні Стрільці здатні підкоряти серця. При цьому постарайтеся поводитися гідно та не маніпулювати оточуючими. Пам'ятайте про те, як важливі почуття - як свої, так і чужі, та поважайте це. Якщо ви навіть вирішите використовувати чарівність у корисливих цілях - з часом будете мати великі проблеми.

КОЗЕРІГ

Субота - хороший день для того, щоб провести його з друзями. Ви можете зайнятися творчою діяльністю, обмінятися важливою інформацією або просто подуріти. У будь-якому випадку це відволіче увагу від рутинної роботи та подарує масу вражень.

ВОДОЛІЙ

Так як зірки обіцяють Водоліям нелегкий початок наступного тижня, постарайтеся повноцінно відпочити та набратися сил, щоб впоратися з усією горою справ. Не бійтеся дати жорстку відсіч усім, хто спробує перешкодити вам проводити час в своє задоволення.

РИБИ

У суботу Рибам краще задуматися про майбутнє та накидати хоча б приблизний план дій на найближчі півроку. Стосується це як фінансової, творчої, так і особистої сфери життя.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: