Вхiд на сайт
Авторизацiя

Що пророчать зорі: гороскоп на сьогодні, 27 квітня, для всіх знаків зодіаку

Що пророчать зорі: гороскоп на сьогодні, 27 квітня, для всіх знаків зодіаку
Дізнавайтеся, що для вас підготували зорі на сьогодні, 27 квітня.

КОЗЕРІГ (Capricornus, 22.XII-20.I) День носить суперечливий характер. Сплеск охопили вас емоцій буде викликаний невмінням розслабитися. Можливо спілкування з родичами, яке буде мати довготривалі несприятливі наслідки. У довірчій розмові з ними постарайтеся уникнути відповідної відвертості. Проявіть скритність і стриманість.

ВОДОЛІЙ (Aquarius, 21.I-19.II) Несприятливий день. Не виключено, що ваші дії сьогодні прийдуть в суперечність із загальноприйнятими засадами і нормами. Через необережних висловлювань або зайвої категоричності ви не знайдете розуміння з близькими людьми. Уважніше поставтеся до свого здоров'я, особливо, до якості харчування. Головувати уві сні - створювати собі перешкоди.

РИБИ (Pisces, 20.II-20.III) День символізує гармонію і рівновагу. Ви зможете навести порядок в своїх почуттях, стати більш оптимістично. Цей день краще провести на дачі, де завжди є чим зайнятися. Можете задуматися про нові справи або відпустці, але краще не затівати грандіозних проектів, так як ймовірно погіршення фінансового становища і суспільно-політичної ситуації.

ОВЕН (Aries, 21.III-20.IV) Складний період. День несприятливий для активних дій у сфері професійної діяльності та справ, що вимагають фінансових вкладень. Невирішені проблеми у відносинах з партнерами або близькою людиною зажадають часу і сил, ділові зустрічі не принесуть бажаних результатів. Будьте уважні при роботі з діловими паперами і при оформленні документів.

ТІЛЕЦЬ (Taurus, 21.IV-21.V) Вірогідні проблеми з родичами або близькими друзями. Відносини з ними візьмуть понад конструктивні форми. Постарайтеся діяти більш обдумано, в суперечках беріть верх не за рахунок емоцій, а внаслідок розумного підходу і логічних доказів. Закріпитеся на досягнутих позиціях. День гарний для укладення шлюбу, гармонійних подружніх відносин, розваг, сублімації статевої енергії. Жінки-Тельці повинні звернути увагу на своє здоров'я. Відпочинок, прогулянка, перемикання на позитивні емоції стануть найкращими ліками.

РАК (Cancer, 22.VI-22.VII) Робота почне приносити результати. Але працювати доведеться багато. Ви помітите прогрес у всьому. Існує можливість здійснення мрії. Симпатії оточуючих на вашому боці, якщо ви будете діяти м'яко і ненав'язливо. Велика небезпека перевтоми. Слідкуйте за станом серцево-судинної системи.

ЛЕВ (Leo, 23.VII-23.VIII) Сьогодні не варто будувати великих планів, починати нові справи. День несприятливий для активних дій у сфері професійної діяльності та справ, що вимагають фінансових вкладень. Невирішені проблеми у відносинах з ближнім оточенням або помилкові звинувачення недоброзичливців можуть привести вас в лють. Проявіть стриманість, інакше ваша внутрішня енергія, вирвавшись на свободу, спопелить усіх і вся, включаючи і вас самих.

ДІВА (Virgo, 24.VIII-23.IX) День носить суперечливий характер. Сплеск охопили вас емоцій буде викликаний невмінням розслабитися. Небагатослівність і вміння аналізувати події та почуття - умови збереження гармонії у відносинах з оточуючими. Якщо у вас є можливість усамітнитися, скористайтеся нею. Розібравшись в своїх почуттях і думках, можна планувати стратегію і тактику своєї поведінки.

ТЕРЕЗИ (Libra, 24.IX-23.X) Несприятливий день для сімейного відпочинку і будь-яких контактів. Вірогідні сварки, непорозуміння, образи і обмани. Рекомендується усамітнення. Якщо для цього не буде можливості, то постарайтеся зберегти гнучкість у відносинах і самовладання. Слідкуйте за своїми словами. В іншому випадку вас можуть неправильно зрозуміти.

СКОРПІОН (Scorpius, 24.X-22.XI) Закінчується період випробувань. Ваші дії можуть принести відчутний позитивний результат. Почуття і емоційне життя стануть багатшими, а думки конкретніше. Варто очікувати успіху в усіх починаннях. Цей день краще провести на дачі, сприятлива фізична активність.

СТРІЛЕЦЬ (Sagittarius, 23.XI-21.XII) Сьогодні постарайтеся діяти більш обдумано - в суперечках беріть верх не за рахунок емоцій, а внаслідок розумного підходу до проблем, здорового глузду і логічних доказів. Перешкоди на шляху можуть відкрити ваші приховані внутрішні резерви, і тоді вам по плечу стане будь-який подвиг.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
КОММЕНТАРI (1)
Пользователь offline Виктор Дружинин 29 квітня 2018 11:07
Не нравится 0 Нравится
У меня жена любит читать такие гороскопы))
Цитировать          1
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: