Вхiд на сайт
Авторизацiя

В поліції повідомили подробиці ДТП за участі туристичного автобуса на Закарпатті (ФОТО)

В поліції повідомили подробиці ДТП за участі туристичного автобуса на Закарпатті (ФОТО)
Нагадаємо, внаслідок аварії постраждало семеро людей, чотирьох з них госпіталізовано . Правоохоронці відкрили кримінальне провадження.

Вчора, 25 квітня, на службу «102» надійшло повідомлення про ДТП в селі Підполоззя, що на Воловеччині.

Працівники слідчо-оперативної групи встановили, що близько 22:00 год. 66-річний ужгородець, водій автобуса «Iveko», перевозив 36 пасажирів зі Львова в Будапешт на екскурсію. Захід був організований туристичною фірмою.

У селі Підполоззя на трасі сполученням Київ-Чоп водій не впорався з керуванням, не помітив огороджувальні стрічки і заїхав у вибоїни від ремонтних робіт.

Внаслідок ДТП травми отримали 7 пасажирів: мешканці Київщини, Кременчука, Харкова, Кривого Рогу та Белгорода (РФ), віком від 63 до 28 років. Четверо з них госпіталізовані, троє, після отримання меддопомоги, відпущені.

За фактом слідчі Воловецького відділення поліції розпочали кримінальне провадження за статтею 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху). Обставини дорожньо-транспортної пригоди встановлюються, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: