Вхiд на сайт
Авторизацiя

«Восьме чудо світу» покажуть в Ужгороді

«Восьме чудо світу» покажуть в Ужгороді
Саме під такою назвою вже днями відкриється виставка мікромініатюр Володимира Казаряна в ужгородському скансені.
27 квітня о 15.00 г. у Закарпатському музеї народної архітектури та побуту відбудеться відкриття унікальної виставки мікромініатюр відомого майстра Володимира Казаряна «Восьме чудо світу».

На виставці будуть представлені шедеври мікромініатюрного мистецтва, що вважаються неперевершеними творіннями рук людських! До уваги відвідувачів — філігранні мікроскульптури, розміщені на макових зернах, чарівні квіти, встановлені на людському волосі, портрети і шаржі знаменитостей на рисових зернах, приголомшливі своєю витонченістю мережива з 1/100 людської волосини, караван верблюдів у вушку голки, підковану блоху, яка закріплена на кінчику волосини і багато інших мікромініатюрних творінь, які не мають аналогів у світі!
Також на виставці буде презентований найменший у світі портрет Мони Лізи, намальований олійними фарбами на зрізі рисового зерна, який за розміром в мільйони разів менше оригіналу! Пензликом художнику служила одна сота частина волосся!
Кожна мікромініатюра — це «Ноу-хау» так як створюється за особливою авторською технологією на межі людських можливостей. Мікрошедеври Майстер створює в паузах між ударами серця. Своєю творчістю Володимир Казарян демонструє безмежність людських можливостей.

Довідка: Володимир Едуардович Казарян — видатний майстер світового мікромініатюрного мистецтва, творець витворів, що вражають своєю унікальністю, мікроскопічними розмірами, красою. Людина рідкісного обдарування, яскравий представник типу «універсальної людини». Він не тільки чудовий художник і скульптор, конструктор і винахідник, але й філософ, мислитель, письменник, композитор і поет. Його девіз — «Неможливе зробити можливим!». Його творіння знаходяться в приватних колекціях багатьох президентів і світових знаменитостей, а виставки завжди користуються незмінним успіхом, викликаючи радість і здивування.

Унікальна виставка мікромініатюр Володимира Казаряна подарує шанувальникам прекрасного багато радісних миттєвостей і залишить незабутнє враження на все життя, повідомляють у музеї.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: