Вхiд на сайт
Авторизацiя

«Зможуть усі»: на вихідних в Ужгороді пройде Лабораторія творчості

«Зможуть усі»: на вихідних в Ужгороді пройде Лабораторія творчості
У програмі заходу - виступи вокальних та танцювальних колективів, майстер-класи, виготовлення сакур і багато інших веселих занять

Цієї суботи у рамках фестивалю «Сакура фест» на площі Театральній в Ужгороді пройде Лабораторія творчості «Зможуть усі».

У програмі: виступи вокальних ансамблів «Писанка» та «Перлинка», театру танцю «Диво», дитячого ансамблю танцю «Веселка», хореографічного ансамблю «Зефірчик-Зіраті», танцювального колективу «ЛІДЕР – ДЕНС» та танцювального клубу «РОДЕМ».

А також майстер-класи з гри на музичних інструментах, вокалу, образотворчого мистецтва, виготовлення штучних сакур, весела програма за участю клоунів, театралізований туристичний тур «Машина часу», ментальна арифметика та ще багато цікавого.

Запрошуємо! Початок о 14.00.

«Зможуть усі»: на вихідних в Ужгороді пройде Лабораторія творчості



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: