Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Закарпатті намагалися підкупити поліцейського за 300 доларів

На Закарпатті намагалися підкупити поліцейського за 300 доларів
Спроба виявилася невдалою, чоловіка затримали на місці злочину

Слідче управління Головного управління Національної поліції в Закарпатській області спільно з Закарпатським управлінням Департаменту внутрішньої безпеки задокументували факт спроби надання неправомірної вигоди правоохоронцю з Великоберезнянщини.

З рапортом про спробу дати йому 300 доларів до керівництва ГУНП в Закарпатській області звернувся слідчий Великоберезнянського відділення поліції. Правоохоронець доповів, що в рамках розслідування кримінального злочину, передбаченого ч. 2 ст. 296 ККУ, тобто хуліганство, підозрюваний за непритягнення його до відповідальності запропонував 300 доларів США. Слідче управління ГУНП в Закарпатській області спільно з Закарпатським управлінням ДВБ розпочали слідство за даним фактом та відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 369 ККУ, тобто пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі.

В рамках розслідування в особистому кабінеті слідчого поліція провела операцію, під час якої підозрюваний передав правоохоронцю частину суми. Чоловіка спіймали на місці злочину та затримали у відповідності за ст. 208 КПК України.

Якщо за фактом хуліганства максимальна міра покарання у відповідності до Кримінального кодексу України передбачала до 4 років позбавлення волі, то спроба дачі хабара поліцейському карається позбавленням волі на строк від чотирьох до восьми років з можливістю конфіскації майна, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: