Вхiд на сайт
Авторизацiя

Які побутові прилади небезпечні для здоров'я: несподіваний перелік

Які побутові прилади небезпечні для здоров'я: несподіваний перелік
Сучасні люди оточені електронною технікою і вдома, і на роботі. Телевізор, холодильник, комп'ютер, кондиціонер, – ці речі є незамінними у житті, але вони впливають на наше здоров'я.

Побутові прилади випромінюють електромагнітні поля, які негативно впливають на центральну нервову систему, серцево-судинну, репродуктивну. Деякі вчені переконані, що вони можуть викликати рак.

Холодильник

Цей прилад із системою No frost вважається найбільш небезпечним, оскільки від нього виходять електромагнітні випромінювання в радіусі до 1,5 метрів. І стіни цьому випромінюванню не перешкода.

Мікрохвильова піч

Корпус СВЧ-печі надійно захищає від електромагнітного випромінювання, якщо він не пошкоджений. Проте не варто наближатися до неї, коли вона включена, на відстань менше, ніж 1,5 метри.

Пральна машина

Пральна машина така ж небезпечна, як холодильник. Вона також негативно впливає, коли людина знаходиться поруч приладу.

Електрична піч

Цей прилад впливає на організм тоді, коли людина перебуває менш, ніж за 30 сантиметрів. Шкідливо також притискатися до печі.

Телевізор

Більше шкоди нанесе телевізор старіших моделей. Негативно він вплине на очі, якщо пристрій розмістити за менш, ніж 1,5 метри від людини. Варто зазначити, що несучі стіни не захищають від електромагнітного імпульсу.

Комп’ютер

Небезпека комп’ютера у тому, що він є одним з найсильніших випромінювачів магнітного поля, тому що має два джерела випромінювання: монітор і системний блок.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: