Вхiд на сайт
Авторизацiя

Закарпатська поліція розшукала двох зниклих безвісти: пенсіонерку та неповнолітнього

Закарпатська поліція розшукала двох зниклих безвісти: пенсіонерку та неповнолітнього
Працівники поліції Закарпаття оперативно встановили місцезнаходження неповнолітнього ужгородця та пенсіонерки зі Сваляви, про зникнення яких повідомили їхні родичі. З обома розшуканими все гаразд.

Учора, 21 квітня, в поліцію міста Ужгорода надійшло повідомлення від місцевого мешканця про зникнення його сина. Батько повідомив про те, що зранку його 8-річний син пішов з дому в невідомому напрямку та не повернувся.

Вже за кілька годин поліцейські розшукали зниклу дитину на вулиці неподалік від домівки. Хлопця передали батькам, з ним усе гаразд. Як розповів хлопчик поліцейським, він пішов на ринок шукати маму, а батька про це не попередив. З дитиною правоохоронці провели профілактичну бесіду про неприпустимість такої поведінки в майбутньому.

У Свалявське відділення поліції звернувся місцевий пенсіонер, який повідомив про те, що 21 квітня по обіді його 60-річна дружина вийшла з дому в магазин за продуктами й не повернулась, а свій мобільний телефон забула вдома.

Працівники кримінальної поліції Свалявського відділення оперативно розшукали в місті зниклу жінку. Як та пояснила, вона гостювала в своєї знайомої. З жінкою все гаразд, правоохоронці доставили її додому.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: