Вхiд на сайт
Авторизацiя

Пожежа в Мукачеві: вогонь охопив будівлю поблизу АЗС на трасі Київ – Чоп

Пожежа в Мукачеві: вогонь охопив будівлю поблизу АЗС на трасі Київ – Чоп
Стало відома причина великих клубів диму, які сьогодні добре було видно з різних куточків міста над Латорицею. Рятувальники змогли загасити пожежу близько 20:30, попередивши значно більшу шкоду.

Зайнялася будівля поруч з АЗС «Маркет». Також поруч розташована інша АЗС – газова «Glusco». Це в межах Мукачева вздовж траси Київ - Чоп неподалік поста поліції на виїзді з міста у бік Ужгорода.

Що саме стало причиною пожежі – невідомо, але величезні клуби диму було видно з різних куточків міста. За словами очевидців, пожежа могла виникнути через паливно-мастильні матеріали, які могли там переливати або навіть продавати так би мовити «з-під прилавка». З іншою інформацією, горів шиномонтаж для вантажівок "Дальнобій", передає Mukachevo.net.

Офіційної інформації від поліції та пожежників про інцидент наразі немає.

Пожежа в Мукачеві, 21.04.2018

Пожежа в Мукачеві: палала будівля біля АЗС на трасі Київ - Чоп. Усі деталі шукайте в новині http://www.mukachevo.net/ua/news/view/315205

Опубликовано Mukachevo.net 21 апреля 2018 г.



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: