Вхiд на сайт
Авторизацiя

Небачена розкіш: у мережі показали шикарне святкування 60-річчя закарпатського рома-пастора

Небачена розкіш: у мережі показали шикарне святкування 60-річчя закарпатського рома-пастора

У мережі з’явилися фотографії та відео, на яких зображено шикарний день народження пресвітера та барона ромської общини села Підвиноградова, що на Виноградівщині.

Пастор християнської ромської громади на Виноградівщині Йосип Богар відсвяткував своє 60-річчя. На ювілей зібралося понад 400 ромів з усього Закарпаття. Багато хто приїхав на іномарках - "Мерседесах" та "Лексусах".

- Я хочу згадати перше послання апостола Петра: "Колись не народ, а тепер народ Божий, колись непомилувані, а тепер ви помилувані". Тобто Він помилував і нас, циган-ромів, щоб ми могли прославити Його ім'я, - каже ювіляр.

Він подякував Господу за своїх дітей і сім'ю - має їх аж 12 (7 синів та 5 дочок), 60 онуків та 12 правнуків. Пан Йосип вважає це за багатство.

- Всі вони християни і майже всі віруючі. І мені дуже приємно, що так я можу прославити Христа, - каже пан Йосип.

На день народження пастору Богару семеро його синів подарували раритетну "Чайку", передає Вeregovo.today. Прикметно, що сам пастор чудово володіє українською мовою, а на автомобілі його нащадки розмістили прапор України.






Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: