Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Закарпатті правоохоронці ледь врятували від самосуду підозрюваного у вбивстві підлітка

На Закарпатті селяни повстали проти 14-річного вбивці. Мешканці Нижньої Апши обурилися появі його на волі та перекрили дорогу на знак протесту, йдеться в сюжеті ТСН.
На Закарпатті правоохоронці ледь врятували від самосуду підозрюваного у вбивстві підлітка

Селяни зібралися під розкішний особняк, де мешкає підозрюваний у жорстокому вбивстві 15-річного Василя Попа – постраждалому завдали 28 колото-різаних ран. Місцеві жителі обурилися, що підозрюваний парубок вийшов на волю, та зачали вимагати, аби він вийшов до людей і подивився їм в очі. Вбивство сталося в багатій оселі підозрюваного, куди жертву запросили після школи на перегляд фільму – заможні батьки саме придбали дорогу відеоапаратуру за 25 тисяч доларів, аби можна було дивитися кіно у форматі 5D. Рідні кажуть, що Василь пішов із дому близько 16:00 години, а о 18:30 уже був мертвий.

Що сталося у будинку – достеменно невідомо. Батько убитого каже, що його син просто виграв у віртуальний бокс і назвав суперника слабаком, а той схопив ножа і почав решетити гостя. "Такі знущання, 27 поранень, ще й горло порізали. Це гірше маніяка, якщо він у 14 років так знущається", - вважає батько загиблого Михайло Поп. Трагічна смерть підлітка шокувала все село. Після того, як підозрюваного відпустили під домашній арешт, його бачили на вулицях села. Дорослі бояться за життя своїх дітей, а після візиту хлопця до школи, односельці почали штурмувати його будинок – зокрема, ламали ворота. Хтось викликав поліцію, і правоохоронцям довелося рятувати підозрюваного від самосуду. "Рішення прийняв суд про зміну запобіжного заходу. Він був арештований, суддя виніс рішення про цілодобовий домашній  арешт, тому він був дома", - пояснював заступник начальника обласної поліції Ярослав Лебович.

Такий розвиток справи не влаштував жителів села – до півтисячі людей перекрили дорогу, і розблокували її лише за кілька годин після перемовин з поліцією. Підозрюваного доправили у відділок для проведення слідчих дій. Після стихійного бунту прокуратура подала апеляцію і вимагатиме від суду змінити запобіжний захід на суворіший. "Згідно ухвали суду, він мав домашній арешт і не мав покидати місце проживання. Якщо буде відомо, що він порушив, це буде причиною для зміни запобіжного заходу на арешт", - пояснив речник прокуратури Закарпатської області Марина Безега. Селяни ж попереджають, що в разі повторної появи підозрюваного в Нижній Апші, люди покарають його самі. "Будемо робити самосуд тут, на місці", - обіцяють вони.



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: