Вхiд на сайт
Авторизацiя

Не пропустіть: в Ужгороді відбудеться театральний фестиваль "Під цвітом сакури"

Не пропустіть: в Ужгороді відбудеться театральний фестиваль "Під цвітом сакури"
З 23 по 30 квітня в Закарпатському академічному обласному українському музично-драматичному театрі ім.братів Ю.-А. та Є.Шерегіїв вдруге відбудеться театральний фестиваль "Під цвітом сакури". На ужгородську сцену вийдуть колективи з різних куточків України, аби представити камерне театральне мистецтво.

В понеділок, 23 квітня, Київський академічний театр "Колесо" покаже водевіль-модерн "Пристрасті дому пана Г.-П." за твором О.Пчілки.

У вівторок, 24 квітня, Волинський академічний обласний український музично-драматичний театр ім.Т.Шевченка представить монодраму "Стіна" за п'єсою Ю.Щербака.

В середу, 25 квітня, Національний академічний театр російської драми ім.Л.Українки з Києва покаже ліричну історію "Ей, ти – привіт!" за п'єсою Г.Мамліна (її ж повторять на сцені обласного театру ляльок і наступного дня о 13.00).

У четвер, 26 квітня, Львівський академічний обласний український музично-драматичний театр ім.Ю.Дрогобича покаже драму "Маргарита й Абульфаз" за романом нещодавньої нобелівської лауреатки С.Алексієвич.

У п’ятницю, 27 квітня, Київський академічний молодий театр покаже виставу "Фрекен Жулі" за твором А.Стріндберга.

В суботу, 28 квітня, Національний академічний український драматичний театр ім.М.Заньковецької покаже біографічну виставу про Івана Франка "Картка любові" за твором Р.Горака.

В неділю, 29 квітня, Національний академічний драматичний театр ім.І.Франка з Києва покаже виставу "Увертюра. До побачення" за оповіданням І.Франка "Сойчине крило".

А завершиться фестиваль у понеділок, 30 квітня, виставою господарів. Закарпатський академічний обласний український музично-драматичний театр ім.братів Ю.-А. та Є.Шерегіїв покаже трагікомічний абсурд "Краще залишайся мертвим" за п'єсою К.Ветлінгера.

Тож протягом восьми днів вісім театрів з України тішитимуть глядачів на малій сцені. Початок вистав о 18.30. У порівнянні з минулорічним, фестиваль "Під цвітом сакури" зріс кількісно. Тож різноманіття сучасного театрального мистецтва України буде представлено ще повніше, інформує прес-служба Закарпатської ОДА.

Не пропустіть: в Ужгороді відбудеться театральний фестиваль "Під цвітом сакури"



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: