Вхiд на сайт
Авторизацiя

МОЗ відсторонило гендиректора "Укрвакцини" і проводить перевірку на підприємстві

МОЗ відсторонило гендиректора "Укрвакцини" і проводить перевірку на підприємстві
Міністерство охорони здоров'я відсторонило від обов'язків генерального директора державного підприємства "Укрвакцина" Андрія Макаренка й має намір провести перевірку діяльності держпідприємства. Про це йдеться в повідомленні МОЗ в соціальній мережі Facebook.

"МОЗ утворило і затвердило склад комісії для проведення перевірки діяльності Державного підприємства "Укрвакцина". Перевірка триватиме з 16 квітня до 18 травня 2018 року", - йдеться в ньому.

Відповідно до повідомлення, на час досудового розслідування в кримінальному провадженні (з 13 квітня по 8 червня) Макаренка буде відсторонено від обов'язків гендиректора "Укрвакцини".

Як повідомляли Українські Новини, раніше прокуратура повідомила про підозру генеральному директору державного підприємства "Укрвакцина" Андрію Макаренку в розтраті 1,5 млн гривень бюджетних коштів.

Національне агентство з запобігання корупції (НАЗК) просить Головне управління Національної поліції у Києві розслідувати неподання генеральним директором державного підприємства "Укрвакцина" Андрієм Макаренком електронної декларації за 2016 рік.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: