Вхiд на сайт
Авторизацiя

Мотрошна ДТП на Закарпатті: автівку перекинуло, постраждало подружжя

Мотрошна ДТП на Закарпатті: автівку перекинуло, постраждало подружжя
Співробітники Хустського відділу поліції встановлюють всі обставини дорожньо-транспортної пригоди, під час якої постраждало подружжя. За даним фактом розпочато слідство.

В чергову частину Хустського відділу поліції надійшло повідомлення про автомобільну пригоду з потерпілими.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Правоохоронці встановили, що 35-річний водій «Volkswagen Т-5» рухався зі строни Хуста в напрямку села Рокосово, здійснив маневр обгону та не впорався з керуванням, в результаті автомобіль перекинувся в полі.

Внаслідок аварії водій та пасажир – його дружина отримали травми та були доставлені до місцевої лікарні.

Поліція освідчила водія на наявність алкоголю в крові та встановила, що він був тверезим. Автомобіль поміщений на спецмайданчик Хустського відділу поліції.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження поліція розпочала кримінальне провадження, що передбачено ч.1 ст. 286 Кримінального кодексу України.

Правоохоронці вже призначили ряд експертиз, в ході слідства поліція встановить всі обставини дорожньо-транспортної пригоди, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: