Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Закарпатті поліцейські оперативно розшукали безвісти зниклого чоловіка

На Закарпатті поліцейські оперативно розшукали безвісти зниклого чоловікаСпівробітники Перечинського відділення поліції за кілька годин розшукали 59-річного чоловіка, який втік з місцевої медустанови. Розшукуваного доставили до інтернату, його життю та здоров’ю нічого не загрожує.

До співробітників Перечинського відділення поліції надійшла заява про зникнення 59-річного чоловіка. Чоловік вчора, 13 квітня, близько 16:00, вийшов з території медзакладу в с.Тур’я Ремета і не повернувся.

Поліцейські отримали орієнтування та розпочали його пошуки. Правоохоронці перевіряли інформацію про можливе місцезнаходження зниклого. У результаті пошуків, чоловіка розшукали за кілька годин на одній з вулиць міста.

Розшукуваного передали до даного лікувального закладу. Його життю та здоров’ю нічого не загрожує.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: