Вхiд на сайт
Авторизацiя

В Мукачеві затримали трьох агресивних молодиків із зброєю

В Мукачеві затримали трьох агресивних молодиків із зброєю
Співробітники Мукачівського відділу поліції встановили осіб і затримали за підозрою у хуліганстві із застосуванням зброї трьох молодих чоловіків. Підозрювані неподалік місцевого ресторану по вулиці Миру вчинили бійку із відвідувачами закладу. За цим фактом у поліції розпочали кримінальне провадження.

Ввечері, близько 22.30 год, на лінію «102» надійшло повідомлення від відвідувачів ресторану по вулиці Миру про те, що невідомі особи зайшли до приміщення закладу і сварилися з відвідувачами. Також заявник повідомив, що молоді люди мали при собі пістолет та ніж.

На місце події за викликом прибули поліцейські слідчо-оперативної групи відділу, які встановили, що між двома відвідувачами розважального закладу та трьома невідомими особами на ґрунті раптово виниклих неприязних стосунків виникла сварка. В результаті конфлікту, молоді хлопці нанесли двом відвідувачам, 25-літнім мешканцям с.Верхня Визниця Мукачівського району, тілесні ушкодження. При цьому у них був пістолет для відстрілу гумових куль та ніж. Після бійки причетні до злочину хлопці втекли.

В ході розслідування правоохоронці кримінальної поліції Мукачева встановили осіб, які обґрунтовано підозрюються у хуліганстві. Ними виявились двоє мешканців с.Клячаново, що на Мукачівщині, віком 18 та 20 років, а також 24-річний мешканець районного центру. Травматичний пістолет та розкладний ніж, якими було спричинено непроникаючі тілесні ушкодження, слідчі вилучили.

За даним фактом у поліції розпочали кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 ККУ, тобто хуліганство із застосуванням зброї чи іншого предмета, спеціально пристосованого або заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень. У справі триває розслідування, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

В Мукачеві затримали трьох агресивних молодиків із зброєю



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: