Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Закарпатті виявили 7 п’яних водіїв, один з яких попався двічі за добу

На Закарпатті виявили 7 п’яних водіїв, один з яких попався двічі за добу
За минулу добу працівники груп реагування патрульної поліції Закарпаття задокументували випадки керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння у Виноградівському, Міжгірському, Рахівському, Берегівському районах.

У поліцію міста Берегово вчора ввечері, близько 22-ї години, надійшло повідомлення від небайдужого громадянина про те, що містом їздить п’яний чоловік на білому мікроавтобусі.

Коли працівники групи реагування патрульної поліції помітили вказаний автомобіль марки «Fоrd Тrаnsit», водій спробував втекти. На вул.Богдана Хмельницького він не впорався з керуванням і врізався в дерево, суттєво пошкодивши машину. На щастя, сам водій не зазнав серйозних ушкоджень, а от машину з місця пригоди забирав евакуатор.

За кермом мікроавтобуса перебував 33-річний житель села Четово Берегівського району. Водія доставили до лікарні, де виявили в нього 2,7 проміле алкоголю. На правопорушника склали відразу кілька адмінпротоколів, вилучили водійське посвідчення.

Другий п’яний попався в селі Мужієво Берегівського району. Там працівники групи реагування патрульної поліції помітили автомобіль марки «Sкоdа Yetі» іноземної реєстрації. Цю машину вони вже затримували напередодні вночі на автозаправці в місті Берегово. 38-річний житель села Мужієво, який керував іномаркою, був п’яний, але відмовився від медосвідування. Чоловіка відсторонили від керування транспортним засобом. Автомобіль забрав тверезий знайомий водія. Але за кілька годин того ж п’яного водія на його авто зупинили вдруге. Тепер його таки доставили до лікарні, де виявили аж 3,8 проміле алкоголю.

Цей чоловік уже двічі був позбавлений судом права керування, востаннє на 3 роки. А тепер знову попався за керування в стані алкогольного сп’яніння, причому двічі упродовж однієї доби! На нього склали адмінпротокол за повторне керування в стані алкогольного сп’яніння. Машину затримали на спецмайданчик поліції.

Третій п’яний водій попався на вулиці Берегова зранку. Працівники групи реагування патрульної поліції помітили автомобіль-таксі марки «ВАЗ-2107», який порушив правила дорожнього руху, перетнувши суцільну смугу дорожньої розмітки. Водія зупинили, аби зробити йому зауваження. Керував автомобілем 50-річний місцевий житель в стані алкогольного сп’яніння. Від проходження медосвідування чоловік відмовився, тож у присутності свідків на нього склали відповідний адмінпротокол, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування.

Двох п’яних водіїв затримали виноградівські поліцейські. Обидва були зупинені ввечері на вулицях міста Виноградово за технічну несправність освітлення автомобілів (на машинах не працювали по одній передній фарі). Водій автомобіля марки «Cіtrоеn» відмовився від проходження медосвідування. Водія автомобіля марки «Fіаt Dоblо» доставили на медосвідування в лікарню, де виявили 0,5 проміле алкоголю. Він також не має водійського посвідчення й керував чужим автомобілем. На обох правопорушників поліцейські склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили їх від керування.

На вулиці Міжгір’я ввечері працівники групи реагування патрульної поліції помітили автомобіль марки «Mаzdа» іноземної реєстрації, який був припаркований просто на перехресті, створюючи перешкоди для інших учасників дорожнього руху. Невдовзі з’явився і сам водій – 24-річний житель села Новоселиця Міжгірського району. Минулого тижня цього юнака вже затримували за керування в стані алкогольного сп’яніння, водійське посвідчення від нього вилучено. Цього разу під час медосвідування в лікарні в молодого чоловіка виявили 1,84 проміле алкоголю. На правопорушника склали черговий адмінпротокол за керування в стані алкогольного сп’яніння та відсторонили його від керування. Подальшу долю чоловіка визначатиме суд, куди поліція направила складений адмінпротокол.

У поліцію Рахівщини надійшло повідомлення з села Лазещина Рахівського району про те, що селом їздить п’яний чоловік на мотоциклі. Прибувши на місце події, працівники групи реагування патрульної поліції затримали 49-річного мотоцикліста, який керував незареєстрованим транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння. Драгер виявив у нього 1,78 проміле алкоголю. На правопорушника склали відповідний адмінпротокол, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування.

Усі складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області.

На Закарпатті виявили 7 п’яних водіїв, один з яких попався двічі за добу
На Закарпатті виявили 7 п’яних водіїв, один з яких попався двічі за добу



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: