Вхiд на сайт
Авторизацiя

В Ужгороді у хлопця поцупили рюкзак з гаджетами та грошима: крадіям всього 11 років

В Ужгороді у хлопця поцупили рюкзак з гаджетами та грошима: крадіям всього 11 років
Неповнолітні вкрали рюкзак просто зі сходів на площі Театральній

Поліцейські Ужгородського відділу поліції спільно з патрульними швидко встановили особу і затримали мешканця обласного центру, який на площі Театральній викрав рюкзак з гаджетом. Речовий доказ вилучили та розпочали розслідування.

Вчора, 11 квітня, близько 16:10 год, на лінію «102» надійшло повідомлення від 21-річного чоловіка про крадіжку рюкзаку, в якому був «Iphone 5Se», навушники до нього та гроші.

На місце події – площу Театральну в Ужгороді, одразу прибули поліцейські відділу, опитали свідків і за зовнішнім описом встановили коло підозрюваних. Як з’ясували працівники поліції, двоє 11-річних мешканців обласного центру зі сходів на центральній площі міста викрали рюкзак і втекли. У одного з них правоохоронці слідчо-оперативної групи відділу і вилучили крадене.

Відомості про подію слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України. У поліції встановлюють всі обставини і причини вчинку дітей. Триває розслідування, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

В Ужгороді у хлопця поцупили рюкзак з гаджетами та грошима: крадіям всього 11 років



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: