Вхiд на сайт
Авторизацiя

В центрі Ужгорода трапилася невелика ДТП

В центрі Ужгорода трапилася невелика ДТП
Сьогодні, близько 8-ї години, патрульні отримали виклик про ДТП на перехресті вулиць Минайська та Грушевського. За попередніми даними, водій автівки Volkswagen Passat не дотримався безпечної дистанції і здійснив зіткнення з автомобілем марки Skoda Octavia, а той, в свою чергу, пошкодив автівку Jeep Compass, що рухалась попереду. В результаті, механічні пошкодження отримали три транспортні засоби.

Ще одне ДТП трапилося близько 9-ї години на перехресті вулиці Швабської та проспекту Перемоги. На місці події, інспектори зафіксували, що водій AUDI А4 не виконав вимоги забороненого сигналу світлофора та здійснив зіткнення з автівкою SKODA Felicia. Патрульні склали відповідні адміністративні матеріали.

Шановні водії, закликаємо вас бути уважними за кермом, адже ваше відповідальне ставлення до дорожнього руху – це запорука безпеки всіх його учасників.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: