Вхiд на сайт
Авторизацiя

Поліцейські Дубового оперативно затримали крадія

Поліцейські Дубового оперативно затримали крадія
Співробітники Дубівського відділення поліції швидко встановили особу і затримали підозрюваного у крадіжці мобільного телефону. Крадене вилучили та розпочали слідство.


Вчора, 10 квітня, із заявою про крадіжку мобільного телефону марки «Prestigio» звернувся мешканець селища Дубове Тячівського району. Заявник повідомив, що на Великдень, 8 квітня, під час відпочинку в урочищі Лужок у нього зник мобільний телефон. Раніше 22-літній молодий чоловік до поліції не звертався через те, що мав намір самотужки розшукати крадія.

Працівники кримінальної поліції спільно з правоохоронцями групи реагування патрульної поліції встановили обставини, за яких у заявника викрали мобільний телефон. Як з’ясували у поліції, після застілля, коли власник втратив пильність, з кишені його куртки мобілку викрав його 30-річний товариш. Наступного дня мешканець Дубового крадений телефон перепродав.

За фактом крадіжки у поліції розпочали розслідування за ознаками ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка). Крадений мобільний телефон вилучили та після проведення досудового розслідування повернуть власникові. У справі триває слідство.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: