Вхiд на сайт
Авторизацiя

Закарпатські полісмени виявили чотирьох п’яних водіїв, троє з яких скоїли ДТП (ФОТО)

Закарпатські полісмени виявили чотирьох п’яних водіїв, троє з яких скоїли ДТП (ФОТО)
За минулу добу працівники груп реагування патрульної поліції Закарпаття задокументували випадки керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння у Виноградівському, Воловецькому, Тячівському, Іршавському районах.

У місті Іршава після обіду сталася ДТП: на дорозі не розминулися автомобілі «ВАЗ-21099» та «Sеаt». Винуватцем аварії був 73-річний водій першого авто, місцевий житель.

Коли на місце пригоди прибули працівники групи реагування патрульної поліції Іршавського відділення, то виявили в даного водія ознаки алкогольного сп’яніння. Його доставили на медосвідування в лікарню, де виявили 0,8 проміле алкоголю. На правопорушника склали відразу кілька адмінпротоколів, вилучили водійське посвідчення, а автомобіль затримали на спецмайданчик поліції.

На автодорозі за Воловцем працівники групи реагування патрульної поліції помітили позашляховик марки «Hоndа» іноземної реєстрації, який створив аварійну ситуацію. Водій намагався втекти від поліції, але з’їхав у кювет. За кермом чужого автомобіля перебував місцевий житель, який взагалі не має права керування. Чоловік був у стані алкогольного сп’яніння, в лікарні у нього виявили 1,9 проміле алкоголю. На правопорушника склали відповідні адмінпротоколи, машину затримали на спецмайданчик.

Ще одна ДТП сталася ввечері в селі Підвиноградів Виноградівського району. Там автомобіль марки «Аudі» зачепив під час руху інше авто. Водій-винуватець втік із місця пригоди. Потерпілий зателефонував у поліцію.

Втікача затримали за дві години на автодорозі між селами Фанчиково-Підвиноградів. За кермом автомобіля марки «Аudі» іноземної реєстрації перебував 35-річний житель міста Берегово. Водій був у стані алкогольного сп’яніння, але від проходження медосвідування відмовився. У присутності свідків правоохоронці склали на правопорушника відповідні адмінпротоколи, вилучили водійське посвідчення й відсторонили його від керування.

У селі Крива на Тячівщині вночі працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «Дaеwoo Sеns», на якому не освічувався задній номерний знак. Керував автомобілем місцевий житель, який мав ознаки алкогольного сп’яніння, але від проходження медосвідування відмовився. На правопорушника склали відповідний адмінпротокол, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування.

Усі складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Закарпатські полісмени виявили чотирьох п’яних водіїв, троє з яких скоїли ДТП (ФОТО)



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: