Вхiд на сайт
Авторизацiя

Нацполіція змінить підхід до оцінювання кандидатів на службу в поліцію – Сергій Князєв

Основний «відсів» кандидатів відбувається під час здачі нормативів. Відтак, тим кандидатам, які не вклалися у норматив на долі секунд, даватимуть змогу пройти іспит повторно за декілька місяців. Про це Голова Національної поліції повідомив сьогодні, 10 квітня.
Нацполіція змінить підхід до оцінювання кандидатів на службу в поліцію – Сергій Князєв

За словами Сергія Князєва, за кордоном така практика існує вже давно. Якщо кандидат вмотивований і має бажання служити в поліції, але на фінальному іспиті не вкладається у норматив на декілька секунд, йому дають можливість «підтягнути» свої навички. Після кількох місяців додаткової підготовки він знову здає іспит. У разі успішної здачі кандидат вступає на службу до лав поліції.

«Я вважаю, нам необхідно змінити підхід і давати шанс кандидату «підтягнути» за декілька місяців рівень своєї підготовки до належного рівня», – зазначив глава Нацполіції.

Він додав, що наразі в Академії навчаються 185 курсантів з 12 регіонів України. Серед них – слухачі з Луганської, Львівської, Одеської, Полтавської, Черкаської, Київської, Івано-Франківської, Волинської, Дніпропетровської, Закарпатської, Запорізької та Херсонської областей.

Нагадаємо, сьогодні, 10 квітня, керівництво Нацполіції проінспектувало навчальний процес в Академії патрульної поліції.

Департамент комунікації

Національної поліції України


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: