Вхiд на сайт
Авторизацiя

Легендарний боксер виступить в складі закарпатської рок-групи

15 квітня Володимир Кличко постане в незвичайному амплуа. В рамках концерту закарпатської групи «Rock-H», який відбудеться в столичному Docker Pub, легенда світового боксу продемонструє свої здібності ударника. Володимир сяде за ударну установку і зіграє дві композиції групи, які йому особливо сподобалися.
Про це йдеться на сайті «Офіційного фан-клубу братів Кличків»,

Легендарний боксер виступить в складі закарпатської рок-групи

Нагадаємо, що саме барабани є улюбленим музичним інструментом українця. В його будинку для ударної установки спорудили спеціальну звукоізольовану кімнату, де Кличко може грати, не заважаючи рідним.
 
Легендарний боксер виступить в складі закарпатської рок-групи

Володимир познайомився з творчістю «Rock-H» пару років назад, а не так давно закарпатська рок-група навіть відвідала музей досягнень Кличко, де, судячи з усього, хлопці і домовилися про такий незвичайний експеримент.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: