Вхiд на сайт
Авторизацiя

Резонансне ДТП з копами на Закарпатті: розпочато службове розслідування

Резонансне ДТП з копами на Закарпатті: розпочато службове розслідування
Начальник Головного управління Національної поліції в Закарпатській області тримає на особистому контролі хід службового розслідування за фактом ДТП з участю службової машини в Берегівському районі.

Нагадаємо, що вчора, 9 квітня в 15.30 до поліції надійшло повідомлення про ДТП в селі Гать Берегівського району. Правоохоронці, які виїхали на місце події, встановили, що аварія трапилася за участі поліцейського службового автомобіля «Skoda Octavia» та трьох працівників ГУНП в Закарпатській області. Розслідуванням даної справи займається Управління Служби безпеки України в Закарпатській області.

Крім цього, поліція одразу ж розпочала службове розслідування, яке проводять Управління внутрішньої безпеки в Закарпатській області ДВБ Національної поліції та інспекція з особового складу управління кадрового забезпечення ГУНП. Про результати буде повідомлено згодом, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Читайте також: Моторошна ДТП на Закарпатті: поліцейське авто потрапило в кювет, потерпіла в реанімації


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: