Вхiд на сайт
Авторизацiя

В Україні ввели нові правила для водіїв

В Україні ввели нові правила для водіїв
Кабмін вніс зміни до Порядку тимчасового вилучення посвідчення водія на транспортний засіб і його повернення

В Україні водіям-новачкам не повертатимуть права на керування транспортними засобами після вилучення. Відповідну постанову Кабміну було опубліковано на Урядовому порталі 4 квітня. Документ передбачає, що повернення водійського посвідчення особам, які отримали його вперше і позбавлені права на керування транспортними засобами, не здійснюється.

Так, уряд вніс зміни до Порядку тимчасового вилучення посвідчення водія на транспортний засіб і його повернення. Прем'єр-міністр Володимир Гройсман підписав зміна до Закону «Про порядок тимчасового вилучення посвідчення водія на транспортний засіб і його повернення».

Відзначимо, що зараз новачкам видають тимчасове права, на два роки. Також для них обмежена швидкість їзди - не більше 70 км / год. Якщо протягом двох років кількість адмінпорушень не перевищить двох, такому водієві без додаткових іспитів видадуть постійні права.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: