Вхiд на сайт
Авторизацiя

Чи не зарано радіти літу: синоптики повідомили, якою буде погода після Великодня

Чи не зарано радіти літу: синоптики повідомили, якою буде погода після Великодня
Синоптики повідомили українцям, яку погоду варто чекати після Пасхи. Прогнозом ділиться Укргідрометцентр.

Так, у понеділок, 9 квітня, згідно з прогнозами метеорологів, погоду в Україні визначатиме область високого тиску. Опадів не передбачається. Вітер південно-східний, 5-10 м / с. У Приазов’ї пориви 15-20 м / с.

Температура вночі 0-5 ° тепла, в західних областях 4-9 °; вдень 17-22 °, в західних областях до 24 °, на узбережжі морів 11-16 ° тепла.

У Києві – без опадів, температура вночі 3-5 ° тепла, вдень 18-20 °.

На 10 квітня синоптики прогнозують погоду без опадів. Вітер змінних напрямків, слабкий. Температура вночі 5-10 °, в східній частині 0-4 ° тепла; днем 17-22 °, в західних областях до 25 °, на узбережжі морів і в Карпатах 11-16 °.

У Києві 10 квітня також очікується погода без опадів. Вітер змінних напрямків, слабкий. Температура вночі 8-10 °, удень 20-22 °.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: