Вхiд на сайт
Авторизацiя

Гороскоп на тиждень після Великодня: у кого кризові дні, а кому час "конвертувати" таланти

Гороскоп на тиждень після Великодня: у кого кризові дні, а кому час "конвертувати" таланти
Гороскоп на тиждень для всіх знаків зодіаку традиційно підготувала астролог Любов Шехматова. Тож читайте нижче прогноз 8-14 квітня.

Гороскоп на тиждень: ОВНИ
Ви проходите процес духовного "перетворення". Смаки, звички, інтереси кардинально змінюються, що позитивно відбивається на зовнішньому іміджі. Зараз через вашу особистість транслюються потужні енергопотоки, які слід вчасно направляти в любов до оточуючих, творчість, ділове русло, удосконалюючи професійну майстерність. Намагайтеся гармонійно вписатися в службову вертикаль, але вгору не рвіться. Будьте доброзичливі, проявляйте милосердя, очищаючи совість від негативних нашарувань. Викорінюйте егоїзм: задовольняючи чужі запити, ви перебуваєте під благодатним покровом. З 9 березня до 10 липня йде успішна віддача кармічних боргів. У дружньому колі "ревізія" триває: йдуть ті товариші, подруги, з якими відносини себе вичерпали. І це є незворотнім. Прогрес невблаганний. У закоханих відкриється нове дихання, іскри натхнення в серце повинні запалати яскравим вогнем, щоб розбудити скрижанілі почуття обранці. 8 квітня – кризовий день

Гороскоп на тиждень: ТЕЛЬЦІ
Самітництво прекрасно, сховайтеся! Вам, чарівним створінням, визначено боротися з власними пороками на таємному духовному фронті. Тут йде процес очищення підсвідомості, переосмислення минулого життя. Ілюзії розвіються, настане прозріння, світ постане в яскравих фарбах. Головне – не перетворитися на неприступну "фортеця" консервативних догм.
Кар'єрне просування зупинено (до листопада), трудіться поки на "автопілоті" і не варто ломитися в зачинені двері, шукати нову роботу. Займайтеся сім'єю, влаштовуйте особисте життя, зміцнюйте подружні узи. А одиноким слід шукати пару, можливості вдалі. До речі, ваш партнер з'явиться з минулого. 12 і 13 квітня – вдалі дні.

Гороскоп на тиждень: БЛИЗНЮКИ
Дружні ряди поповнюються прогресивними неординарними особистостями, життя б'є фонтаном, що вливається в її бурхливу течію, будьте активні, винахідливі, тоді реалізація соціальних устремлінь пройде на "ура". На "легкий хліб" не розраховуйте. Якщо вас обмежують або чогось шкодують, не ображайтеся, не беріть у борг. Чуже стане кісткою в горлі. Власних ресурсів достатньо, не лінуйтеся – заробите. Вчіться новому, з радістю пізнавайте життя у всій його різноманітності, активно спілкуйтеся з людьми. Зараз для вас в друзях весь світ, зумієте блискуче підібрати ключ, знайти точки дотику. Уникайте моральних настанов, вас не почують, пилу моралей слід заховати. Ідеалізація людей – це шлях регресу. Зніміть рожеві окуляри і вчіться об'єктивно сприймати світ.

Гороскоп на тиждень: РАКИ
Ви на піку глобальних планів, реалізація яких закладе базу на багато років. Будьте обачні, бажання величезні і доленосні, промахнетеся – низько впадете. Втім, до листопада ви везунчики, застраховані від пагубних результатів. Коли інтереси сторін зійдуться, не йдіть на поводу, диктуйте свої правила. Власна вигода – святе. Шлях професійної майстерності веде на кар'єрний Олімп, де проходять кадрові модернізації, щоб вписатися в віражі духу часу. Але чи відповідає ваша справа або бізнес творчому покликанню? Якщо ні, то доведеться "перезавантажитися", змінити спеціалізацію. Механічний трудоголізм без креативного вогню не принесе результату. Прагніть до гармонії у відносинах, уникайте конфліктів.
8 квітня – кризовий день. 12 і 13 квітня вдалі дні.

Гороскоп на тиждень: ЛЕВИ
Час скинути окови відпрацьованих догм. Філософський світогляд розширюється, даруючи шанс доторкнутися до потаємних істин. Те, що вчора дуже хвилювало, надихало стане несуттєвим. Ідеали еволюціонують. Більше подорожуйте, вкладайте сили саме в ту улюблену професійну сферу, де ваше творче покликання розквітає. Ви дисципліновані, вмієте відповідати за свої вчинки, не перекладаючи їх на чужу спину. Тримайтеся цього курсу, а помічників, співробітників, партнерів візьміть на "причіп". Якщо домашнє вогнище ледь жевріє, поганий знак – терміново підкиньте туди любові і турботи! І пам'ятайте: в любих суперечках і домовленостях останнє слово за вами. Увага шлюбним парам: ваш союз – зразок духовної єдності і відданості один одному де ви голова, а суджений шия.

Гороскоп на тиждень: ДІВИ
Налаштуйтеся на зміни, знайшовши в собі мужність піти на ризик, щоб переплавити минуле в майбутнє. Діапазон дій в зоні екстриму. Діватися нікуди, так треба. Дійте таємно. Зараз ви великі розумниці, тонко відчуваєте всі підводні рифи, маєте в своєму розпорядженні конфіденційну інформацію, маєте блискучий дар контактувати з людьми. Це запорука успіху. На службі, з обов'язками, замовленнями, завданнями, доведеться розлучитися, вони себе вичерпали. Досить гарувати за інших. Спирайтеся на ділових компаньйонів, благовірних – вони прекрасні порадники. Тема самовіддачі в партнерстві на всіх планах є актуальною. Особливо в сексуальній сфері. Тільки не загрузніть у взаєморозрахунках: рахувати чий внесок більше – тільки псувати гармонійну атмосферу. Слід об'єднатися ресурсами, тоді реалізація обопільних інтересів пройде на "ура". І обов'язково прислухайтеся до інтуїтивного голосу, ті доленосні сигнали функціонують блискуче! Головне їх вчасно "засікти".

Гороскоп на тиждень: ТЕРЕЗИ
Саме час відновлювати партнерські мости, міняти коней на переправі, – закладається база співпраці на майбутній рік з продовженням, підписанням нових контрактів, від яких залежать кар'єрні перспективи, розквіт бізнесу. З ким об'єднатися, створивши професійну досвідчену команду? Завдання можна вирішити, слід подружитися з діловими партнерами або друзів взяти в компаньйони, прорахувати рентабельність планів. На прибутковою ниві верховодить фортуна (до листопада), тому нехтувати цією манною небесною – блюзнірство. Всі фінансові проблеми постарайтеся вирішити до осені. Грайте з розмахом по-крупному. Домочадців шануйте, навіть якщо вони висять на вас "гирями". Ліві романтичні захоплення – тема вчорашнього дня. Але вас все ж люблять, навіть якщо немає бажання відповідати взаємністю. 8 квітня кризовий день

Гороскоп на тиждень: СКОРПІОНИ
Від вас вимагається цілеспрямованість у всіх сферах буття. Кидати на півдорозі розпочате не варто. Ви володієте унікальною харизмою, яка служить казковою рушійною силою. Амплітуда енерговкладень максимальна всюди, перш за все в роботі. Хочете утриматися на кар'єрному плаву, мати владу над людьми – дійте за законом, проявляйте творчу неординарність в роботі, дружіть з шефом, колегами. Сумлінно тягніть віз основних і додаткових повноважень. Віддаючи, ви ростете духовно. "Топка" особистого щастя буде горіти за рахунок власних почуттів. А люблять вас або байдуже ставляться – зараз не так важливо. Головне самому любити! Якщо поставили собі за мету змінити місце роботи (бізнес), яка вам набридла – робіть це найближчим часом! З домочадцями складно, відносини вимотують, але це ваша опора, терпіть. 12 і 13 квітня ваші вдалі дні.

Гороскоп на тиждень: СТРІЛЬЦІ

Ваше місце поперемінно то на публічному подіумі, то за кулісами (де панує благодать). Не зациклюйтеся на докучливих проблемах, їм ні кінця ні краю, а намагайтеся отримати максимум задоволення і радості від життя, ощасливити інших, огорнувши їх любов'ю і турботою. Життя – це театр, а ви режисер на цій сцені, ставите власні сценарії. Однак, вибирати що до душі – пристрасні розваги або творча самореалізація – складно. Ваше завдання – дотримуватися законів справедливості, стати зразком благодійника, покровителя нужденних. Коло спілкування слід обмежити, пліткувати і перемивати чужі кістки шкідливо.

Гороскоп на тиждень: КОЗЕРОГИ
Під рідним дахом "перезавантаження", у вас повинен бути безпечний домашній тил, де як раз знадобиться господарська "жилка". Узгодьте дії з домочадцями (це надійна опора), переконуйте їх в правильності втілення оригінальних ідей з оновлення меблів, затій по ремонту і разом злагоджено трудіться над створенням в будинку побутового і емоційного комфорту. Власні другорядні, на п'єдесталі запити сім'ї, близьких, друзів, коханих. Зумійте піти на жертви заради їх щастя. На любовному небосхилі сонячно, ви улюблені і бажані, відповідайте взаємністю, тоді полум'я обопільних почуттів зробить ваше життя яскравим і насиченим. 8 квітня кризовий день, 12 і 13 – вдалі дні.

Гороскоп на тиждень: ВОДОЛІЇ
Про "Я" забудьте, зараз фігурує тільки "ми"! Якщо знайшли кохану половинку, то все відмінно, кайфуйте під милозвучне биття двох сердець! Діловитість сприяє адаптації в різних умовах, активізує розквіт талантів і самоствердження в соціумі. Активізуйте сферу знайомств, відновіть стосунки з друзями, вам всюди раді, двері всюди відкриті. Розвивайте інтелект, накачуйте розумові "біцепси", ваша блискуча кмітливість і ділова майстерність – запорука тріумфу в будь-якій спільній діяльності. Щиро діліться з оточуючими всім, що накипіло в душі, тоді негатив розвіється.

Гороскоп на тиждень: РИБИ
Ви полум'яні трудоголіки, а коли є матеріальний стимул – здатні гори перевернути. Природа обдарувала вас прекрасними талантами, які зараз фонтанують, саме час "конвертувати" цю валюту на благо кар'єрного і матеріального зростання. Мудро маневруйте між "хочу" і "треба", де потрібна ювелірна точність, щоб не потрапити в халепу. Тільки "переформатування" власних апетитів з урахуванням прогресивних змін в соціумі допоможе потрапити в резонанс з чужими запитами. Інвестуйте зароблене, діліться всім, чим багаті, не збіднієте, втрачені ресурси збільшаться. Лінуватися, пасувати перед труднощами, саботувати на роботі заборонено. В цьому році у вас за спиною фортунні крила, тому від поразок застраховані. Сміливо штурмуйте непідвладні раніше вершини! 12 і 13 квітня вдалі дні.

Сьогодні


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: