Вхiд на сайт
Авторизацiя

Смертельна аварія на Закарпатті: авто опинилося у річці, водій не вижив (ФОТО)

Смертельна аварія на Закарпатті: авто опинилося у річці, водій не вижив (ФОТО)
Причини та обставини моторошної ДТП встановлюють правоохоронці, відкрито кримінальне провадження.

Слідчі з’ясовують причини смертельної аварії у селі Лопухів на Тячівщині. За даним фактом поліція відкрила кримінальне провадження.

Дубівські правоохоронці розслідують факт смертельної аварії у селі Лопухів Тячівського району. Повідомлення про аварію, у якій загинув місцевий мешканець, до правоохоронців надійшло від медиків, які й констатували смерть.

Слідчо-оперативна група на місці аварії встановила, що загиблим є 36-річний мешканець села Лопухів. Рухаючись на автомобілі «ВАЗ-2106», він не впорався з керуванням та з’їхав з дороги у русло річки Брусторянка. Авто перекинулося, а водій отримав несумісні з життям тілесні ушкодження. Тіло направили на експертизу, а за фактом смертельної аварії слідчий відкрив кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України. Слідство у справі триває, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Смертельна аварія на Закарпатті: авто опинилося у річці, водій не вижив (ФОТО)



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: